Wat wil je ?

Je wil een soepeler, hoopvoller, krachtiger, gelukkiger leven.
Je wil meer rust in jouw hoofd en jouw hart.
Je wil (terug) in contact komen met jouw kracht.
Je bent bereid om daarvoor concrete stappen te zetten.
Je zoekt iemand die met jou daartoe op weg wil gaan en ook ideeën kan aanreiken. Je wil dit als persoon of als koppel of in een kleine groep.

Wat kan aan bod komen tijdens de coaching sessies ?

Gelukkiger worden

Beter communiceren (met elkaar)

Meer ontspannen door jouw leven gaan, beter omgaan met de stress die je ervaart

Een bepaald doel bereiken

Een aantal dingen op een rij zetten, uit een dilemma geraken, een keuze maken

Je verder ontwikkelen

Op een andere manier met iets omgaan

Jouw levensbalans opmaken

Een plaats geven aan gebeurtenissen in jouw leven

Zin geven aan jouw leven

Je wil of moet afscheid nemen van iets of iemand

...

Hoe ga ik te werk ?

Samen kijken we waar je nu staat in jouw leven. Je vertelt wat je wil bereiken, veranderen, zoekt. Je onderzoekt wat de hindernissen zijn en wat/wie jouw hulpbronnen zijn. Tussen de gesprekken zet je concrete stappen in het dagelijks leven op weg naar wat je wil bereiken. Als life-coach en erkend psycholoog help ik je om dit alles helderder te krijgen.

We kijken vooral naar het heden en de toekomst. Waar eventueel nodig ga ik even terug naar het verleden. Wanneer het verleden zo zwaar weegt dat concrete stappen in het heden niet mogelijk zijn, kan ik doorverwijzen.

De insteken die ik gebruik, aangepast aan wie voor mij zitten, komen uit mijn studies als psycholoog, life coach, godsdienstwetenschapper en familiaal bemiddelaar en uit allerlei bijscholingen waarbij o.a. volgende zaken aan bod kwamen: positieve psychologie, kracht- en oplossingsgerichte gesprekken, cliënt-centered, gedrags- en systeempsychologie, cognitieve psychologie, Gestalltvisie, contextueel gedachtegoed, ontwikkelingsgericht werken, relaxatie, meditatie, mindfullness, visualisatie,…

"Het was deze zomer dat ik het spoor compleet bijster was. Onverwachte gebeurtenissen hadden mij emotioneel in de tang genomen. De denkpatronen die ik meestal als kapstok kon gebruiken werkten toen niet. Ann was hierbij een ervaren gids. Na ons gesprek besefte ik dat Zij mij terug bij mijn kern had gebracht. Dit ervaarde ik als een geschenk."

Christine

"Soms is een luisterend oor en een objectieve mening wat je nodig hebt, 
het leven is te kort en te mooi om je druk te maken over van alles en nog wat, 
en soms heb je een 'buitenstaander' nodig om je dat te leren inzien. 
Bedankt voor de hulp, Ann."

Simon

"Ann leerde ons dat er niemand is die in je hoofd kan kijken, dat het belangrijk is duidelijk te communiceren met elkaar.
Pas op die manier kan je duidelijk maken wat je wensen zijn.
Door dit inzicht zijn we terug dichter naar elkaar gegroeid."

Femke en Vincent

Traject en prijs

We zien elkaar zeker voor twee gesprekken.

Eerste gesprek

In het eerste gesprek (65,-€) dat anderhalf uur duurt:

  • luister ik naar jou en jouw verwachtingen,
  • stel ik je een paar vragen,
  • zeg ik iets meer over wat je van mij kan verwachten en hoe ik te werk ga,
  • en bepalen we welke concrete stap je zal zetten tussen dit gesprek en het tweede gesprek.

Tweede gesprek

In het volgende gesprek (60,-€) dat één uur en een kwart duurt:

  • kijken we naar hoe het ging met de afgesproken concrete stap,
  • spreken we verder en
  • bepalen we terug een concrete stap.

Volgende gesprekken

Indien nodig volgen er nog gesprekken telkens van één uur en een kwart met dezelfde werkwijze als het tweede gesprek (60€ per uur).

Dit kan zowel op mijn adres in Kortrijk (in mijn bureau of al wandelend) als via Skype (bij Skype wordt het gesprek vooraf betaald).

Wens je een coachinggesprek ?

Vraag een gesprek aan

"Bij Ann voel ik me een stukje thuiskomen. Zij geeft me de ruimte om volledig mezelf te kunnen zijn,zonder te oordelen. Zij neemt de tijd om aandachtig te luisteren en confronteert  me geregeld met mezelf,door vragen te stellen waar ik nog niet bij stil heb gestaan, die me in de diepte raken.
Ann, heeft me geholpen met inzicht te krijgen in mijn gedachten en gevoelswereld.
Door haar begrip en enkele technieken heeft zij mij in heel korte tijd bevrijd van angsten waar ik al jaren mee worstelde.
Mijn innerlijke strijd is eindelijk lichter geworden. Haar positieve instelling helpt me anders te denken,anders te handelen. In Ann heb ik een diep vertrouwen. Daar ben ik haar heel dankbaar voor."

C.R.

"Finding back the track
... na een goed gesprek."

E.