Workshop "Geluk" - Ann De Schepper

 

Mijn eerste blog. Een uitdaging!

Wat ben ik van plan?
Ik neem mij voor om halfweg iedere maand een stukje concrete kennis te delen.
Meestal is het kennis die wetenschappelijk gestaafd is.
Ik geef, indien mogelijk, ook steeds mijn bronnen weer: uit respect voor de bedenker, voor de persoon bij wie ik het haalde.

Het zal iets zijn dat je concreet kan toepassen : een vraag, een tip, een klein stappenplan, een voorstel, een klein stukje theorie met een praktische toepassing erbij, wie weet een video, enz.
Dit kan je dan wat verder helpen op jouw levensweg.
Wellicht zijn de zaken die ik in mijn blogs schrijf niet altijd nieuw voor jou. Mogelijk weet je het wel. En pas je het dan ook toe in jouw leven? Nee? Dan kan de maandelijkse blog een uitnodiging zijn om het nu wel eens toe te passen of nog eens toe te passen in jouw leven. Zo wordt jouw kennis levende kennis en maak je je het eigen. Weten en iets toepassen vallen niet noodzakelijk samen. Ik kan het weten, ik ben immers een verzamelaar. Toen ik meer en meer mijn kennis toepaste in mijn eigen leven merkte ik dat weten en toepassen inderdaad niet hetzelfde is. Het is steeds weer een uitdaging om kennis in mijn eigen leven in de praktijk om te zetten.

Ga jij die uitdaging ook aan?

Nog iets: ik weet van mezelf dat wat ik te zeggen heb, nogal gebald kan zeggen zonder veel tierelantijntjes. Soms zit er al een ganse redenering achter en zou ik wat te vlug durven gaan. Geen nood, je kan altijd reageren en een vraag stellen.

Deze maand draait het rond de volgende vraag:

Hoe komt het dat je soms (vaak) iets wat je weet toch niet toepast of juist wel toepast in jouw leven?

Ik ben benieuwd. Als je wil dan kan je reageren op de vraag onderaan deze pagina.

In de volgende blog geef ik een 9 puntenplan i.v.m. doelen.

Ook via mijn bedrijfspagina op Facebook, geef ik nu en dan een tip.
Wil je deze blog via sociale media delen? Dank je wel. Je vindt onderaan deze tekst de knoppen om dit te doen.

Je hebt wellicht mijn gratis stappenplan gedownload. Nog niet? Dit is nog altijd mogelijk op deze pagina.

Een afspraak maken voor een coachgesprek (op mijn adres in mijn bureau of al wandelend of via Skype) kan natuurlijk ook:bel mij op op het nummer 0472/30 30 21 of mail naar info@deschepperann.be

Tot halfweg april.
Een warme, krachtige en rustige groet
Ann De Schepper

Ann De Schepper
www.deschepperann.be

P.S.:
*Op maandagavond, 11 april , van 19u tot 22u is er te Kortrijk mijn workshop rond doelen bereiken.
*Op zaterdagmorgen, 23 april van 9u tot 12u is er in Kortrijk mijn workshop rond gelukkiger worden.
Geïnteresseerd in één of beide workshops? Schrijf je dan in op deze pagina.

 

 

Deel dit bericht

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Mijn eerste blogpost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *